Film Fixing Dad

Wil je de diabetes van iemand van wie je houdt omkeren? Fixing Dad is een positief verhaal van hoop over het herstel van een man (vader Geoff) met diabetes type 2 en de bijbehorende gezondheidscomplicaties.

Toen hun vader Geoff geconfronteerd werd met de dreiging van een voetamputatie door diabetes, besloten filmmakers en zonen Anthony en Ian Whitington in te grijpen. Met hun camera'sconfronteerden ze hun vader Geof met elk aspect van zijn destructieve levensstijl, keerden ze zijn koppige verzet om tot een ijzeren oplossing. Terwijl Geoff vocht om zijn gezondheid te herwinnen te midden van toenemende complicaties, vochten zijn zonen tegen zijn jaren van slechte voeding, slechte gewoonten en diepgewortelde negativiteit, met weinig meer dan hoop en vastberadenheid om ze door te komen.

Er zijn geen snelle oplossingen als de broers proberen hun vader te transformeren van een nauwelijks mobiele nachtbewaker in een vechtlustige uithoudingsfietser en wereldspreker over het verslaan van diabetes type 2. Met meer dan een derde van de volwassenen in het Verenigd Koninkrijk met pre-diabetes - en miljoenen die al met type 2 leven - laten ze zien dat als Geoff het kan, iedereen het kan. Door middel van humor, steun en vastberadenheid herinnert de familie ons eraan dat degenen van wie we houden ons sterk maken en dat een leven waarvan we houden het waard is om voor te vechten.